«Перестаньте годувати немовля, ви все одно його не врятуєте…»

25.11.2023 | 23:01

Трагічна історія матері трьох малолітніх дітей. Я пам’ятаю. Зло має бути покаране

Сьогодні в моїй Україні відзначають День пам'яті Голодомору 1933 року. Російські комуністи відправили армію в Україну та конфіскували всю їжу. Абсолютно всю – зерно, консервацію.

 

Після цього росіяни оточили села та вбивали всіх, хто намагався втекти.

Тому що українці бунтували і не хотіли комунізму, вони були проти диктатури, але Європа на той час була в кризі та мала свої проблеми – всі кинули Україну.

 

 

Я знаю історію (одну із сотень тисяч інших)

Молодій матері трьох дітей – семи, п'яти та одного року – не було чим годувати дітей. Наймолодша постійно кричала, бо у матері не було молока, бо вона нічого не їла. Але ця мати все ще намагалася нагодувати дитину. Та бабуся сказала: «Перестаньте намагатися годувати дитину, ви все одно її не врятуєте, але якщо ви збираєтеся померти від виснаження, то у старших дітей не буде шансів». Ця жінка прийняла жахливе рішення не годувати свою дитину, вона довго кричала до смерті. Цій матері дивом вдалося врятувати себе та двох своїх старших дітей. Ціна такого страшного рішення для матері.

Я пам'ятаю.

Зло не може залишитися безкарним.

Фото Андрія Кравченка (угорі)

Читайте також

Українці Канади підтримують ЗСУ

21.01.2023 | 23:02

Нова  систематична хвиля підтримки розпочалася одразу після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року