Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса та Мохаммеда Алі

04.05.2020 | 21:18

Для повторення «вічного рекорду» Джо Луїса українському чемпіонові досить одного успішного титульного бою

Українець Володимир Кличко побив рекорди великих боксерів сучасності щодо кількості успішних чемпіонських боїв.

Про це повдомяляє ARMIYA’UA з посиланням на Klitschko-brothers.

Щоб повторити рекорд видатного бійця середини минулого століття Джо Луїса, Кличку-молодшому досить виграти всього один титульний бій, пишше видання.

Український боксер, що дев'ять з половиною років утримував титул чемпіона світу в суперважкій вазі, за свою кар'єру провів 25 успішних чемпіонських боїв.

За цим показником Володимир Кличко посідає друге місце в історії суперважкого дивізіону, обійшовши таких легендарних бійців, як Мухаммед Алі, Леннокс Льюїс, Майк Тайсон та Евандер Холіфілд.

До «вічного рекорду»  – 26 переможних чемпіонських поєдинків, що належить видатному боксеру Джо Луїсу, який царював у дивізіоні в 30-х - 40-х роках XX сторіччя, українцеві залишилося провести всього один успішний титульний бій.

Якщо Володимир вирішить повернутися, і це буде чемпіонський бій, то наздогнати ще одну легенду боксу він матиме можливість вже у наступному поєдинку.

До слова, старший брат Володимира – Віталій – у якого 15 успішних чемпіонських двобоїв, посідає у цьому рейтингу шосте місце, також випереджаючи в числі інших Холіфілда і Тайсона.

Читайте також