Матч-реванш між Кличком і Джошуа може відбутися восени 2017 року

15.05.2017 | 10:24

Найвірошідніша дата – 28 жовтня, місцем проведення називають стадіон у столиці Уельсу Кардіффі

Бій-реванш між Володимиром Кличком та чемпіоном світу за версіями IBF, WBA і IBO у суперважкій вазі Ентоні Джошуа може відбутися наприкінці жовтня 2017 року.

Про це повідомляє The Іndependent з посиланням на промоутера британця Едді Хірна.

Місцем проведення бою має стати стадіон «Прінсіпаліті» у столиці Уельсу Кардіффі.

Найвірогіднішою датою реваншу промоутер назвав 28 жовтня. Не виключено, що поєдинок може відбутися у грудні в інших країнах – США, Китаї чи ОАЕ.

«Гадаю, що Кличко погодиться на матч-реванш, тому ми розглядаємо можливі дати. Стадіон «Прінсіпаліті» в Кардіффі не буде доступний у листопаді, тому 28 жовтня – зручна дата. Також є ймовірність провести бій у грудні, проте я б цього не хотів. Але якщо це буде грудень, то поєдинок можуть прийняти Лас-Вегас, Китай або Дубай», - сказав  Хірн.

Він зазначив, що обом боксера після важкого першого поєдинку необхідний час на відновлення та підготовку.

«У Джоша трохи болить плече, у Кличка було розбите обличчя. Навіть якщо вони заїдуть до своїх таборів у серпні, залишається майже два місяці для підготовки, і наприкінці жовтня можна проводити бій. Для Кардіффа ця дата – хороший варіант» - сказав промоутер.

Наскільки відомо, Володимир Кличко ще остаточно не заявляв про згоду провести матч-реванш.

У ніч із 29 на 30 квітня 2017 року на лондонському стадіоні «Вемблі» Володимир Кличко достроково програв в 11-му раунді британцю Ентоні Джошуа. У 6-му раунді Володимир відправив Ентоні у важкий нокдаун і мав шанси на перемогу, але не зміг з цього скористатися.

Читайте також