Сьогодні у Києві відбудеться 1-й півфінал конкурсу Євробачення - 2017

09.05.2017 | 09:12

Організатори шоу підготували сюрприз: «це змусить танцювати усіх глядачів» 

Сьогодні, у вівторок, 9 травня, в столиці України відбудеться 1-й півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення – 2017.  

Як повідомляє сайт Eurovision.ua, виступ співака на відкритті шоу стане сюрпризом для глядачів.

«За традицією перший півфінал 9 травня має відкривати минулорічний переможець, але цього року організатори підготували для глядачів багато сюрпризів, одним з яких став виступ найперспективнішого мультиартиста Монатіка, який працює в жанрах pop, new disco, indie pop, synthpop», - йдеться у повідомленні.

Спеціально для відкриття  Євробачення-2017 співак виконає трек «Кружляє» англійською мовою, аби глядачі з усієї Європи змогли почути та зрозуміти унікального українського артиста.

Отрагізатори Євробачення в Києві вважають, що шоу, яке «продемонструє Monatik на дуже високому технічному рівні, нікого не залишить байдужим та змусить танцювати усіх глядачів МВЦ».

Зазначається, що Monatik за останні роки здійснив справжній прорив в українській музичній індустрії, саме тому організатори доручили йому таку урочисту місію – відкривати пісенний конкурс Євробачення-2017 у Києві.

Monatik – мультиартист: співак, композитор, автор, музикант та саунд-продюсер. У листопаді 2015 року артист отримав нагороду «Прорив року» за версією музичної премії  M1 Music Awards. Також M1 Music Awards визнали  Monatik Chilibi Sound найкращою  студією саундпродакшену 2015 року. А у лютому 2016 співак отримав одразу дві статуетки Національної музичної премії  в YUNA: у категоріях «Найкращий відео кліп» до пісні «Кружляє» та «Найкращий альбом 2016» – за диск «Звучить». Дебютний відео кліп «Виходний» був представлений у конкурсній програмі Berlin Music Video Awards 2017.

Півфінали Євробачення - 2017 транслюватимуться у прямому ефірі 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Кожному з ефірів передує по дві репетиції.

Головною ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

Читайте також