Guardian пропонує іноземним туристам відвідати Київ

18.05.2019 | 12:42

Столиця України, за версією видання, увійшла до Топ-10 наймальовничіших міст світу

Одна з провідних газет Британії The Guardian включила Київ до Топ-10 міст світу з наймальовничішими краєвидами.

Про це повідомляє ARMIYA’UA з посиланням на авторитетне видання.

Під час подорожі до Києва укладачі рейтингу радять своїм читачам відвідати Поділ – один із прадавніх районів столиці України, на її церкви та унікальну архітектуру.

«Андріївська цервка у пастельних тонах, на вершині крутого пагорба в історичному Подільському районі Києва, має чудову архітектуру періоду бароко. Але те, що дійсно виокремлює цю церкву серед інших – це те, що вона є оглядовою платформою, яка відкриває краєвиди міста на 360 градусів . Ви можете дивитися вниз на барвисті старі будинки, купольні церкви та бруковану вулицю, відому як Андріївський спуск, а потім обернутися, щоб побачити річку та сучасне місто», - йдеться у публікації.

За версією Gardian, у своїй привабливості  Київ конкурує, зокрема, з такими містами, як Кейптаун у Південній Африці, Ньй-Йорк, Більбао в Іспанії, Берген у Норвегії, Верона в Італії, Гавана, Джайпур в Індії.

Як повідомляла ARMIYA’UA, видання Forbes назвало Київ столицею Східної Європи та рекомендувало іноземним туристам «обов'язково відвідати» українське місто.

Читайте також