24 березня в Україні оголошено акцію проти легітимізації бойовиків

23.03.2020 | 22:21

Карантин не перешкодить українцям виявити громадянську позицію, взявши участь у першій Всеукраїнській онлайн-акції #НіВизнаннюОРДЛО

У вівторок, 24 березня, в Україні відбудеться акція «Ні – легітимізації ОРДЛО».

Про це повідомляє київське видання Texty.org.ua.

Акцію оголошено напередодні онлайн-засідання мінської Тристоронньої контактної групи, яке заплановане на 25 березня.

Ще раніше у Мінську мала бути підписана угода про так звану Консультативну раду за участі російських маріонеток з ОРДЛО.

Створення цієї «ради», яка фактично легалізує терористів з ОРДЛО та знімає тавро агресора з Росії, було прописане у Протоколі від 11 березня 2020 р.

Підписання цього протоколу представниками України Леонідом Кучмою та головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком фактично поклало початок офіційному визнанню ОРДЛО з боку України.

«Попри те, що вся країна сидить на карантині, - пише видання, - Зе-влада не приховує намірів скористатися цією тяжкою ситуацією для того, аби протягнути зраду, навіть онлайн!».

«Петиція до Президента з вимогою про відкликання підписів Кучми та Єрмака вже набрала більше 25 тисяч необхідних підписів, але ми не маємо впевненості у тому, що Президент дослухається до думки українців, - наголошує видання. - Тому громадяни мають продемонструвати рішучість своїх вимог у «карантинному» форматі онлайн-акції».

ВИМОГИ ДО ВЛАДИ:

НЕ ПРОВОДИТИ ПРЯМИХ ПЕРЕГОВОРІВ З ТЕРОРИСТАМИ НЕ ВИЗНАВАТИ ОРДЛО ЯК СТОРОНУ ПЕРЕГОВОРІВ

НЕ СТВОРЮВАТИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОРДЛО СПІЛЬНИХ ФОРМАЛЬНИХ І НЕФОРМАЛЬНИХ ОРГАНІВ, РАД, ГРУП ТА ІНШИХ ФОРМАТІВ

НЕ ЗНІМАТИ З РОСІЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА АГРЕСІЮ ПРОТИ УКРАЇНИ

НЕВІДКЛАДНО, ДО ЗУСТРІЧІ ТКГ 25 БЕРЕЗНЯ, РОЗГЛЯНУТИ ПЕТИЦІЮ ПРО ВІДКЛИКАННЯ ПІДПИСІВ КУЧМИ І ЄРМАКА ПІД ПРОТОКОЛОМ 11 БЕРЕЗНЯ (https://petition.president.gov.ua/petition/88960 )

Видання Texty.org.ua наводить покрокову інструкцію для тих, кому небайдужа доля Української держави, і хто захоче приєднатися до всеукраїнської акції спротиву капітуляції.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів