Українські військові ліквідували на Донбасі 10 російських бойовиків

04.05.2020 | 16:42

Російські збройні загони продовжують порушувати режим припинення вогню

Упродовж минулого тижня на Донбасі українські військові ліквідували щонайменше 10 російських бойовиків.

Про це інформує сайт Міноборони України.

«Всього ж за тиждень з 27 квітня по 3 травня ц.р. 10 бойовиків російсько-окупаційних військ загинули та 14 дістали поранення різних ступенів тяжкост», - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, лише за минулу добу один окупант загинув та ще один дістав поранення. Втрати противника 2 травня становлять: безповоротні – чотири, санітарні – один. Також підрозділи окупантів втратили один міномет 120-го калібру.

Зазначається, що ці цифри включають як бойові, так і небойові втрати, які противник несе внаслідок порушень заходів безпеки та низького морально-психологічного клімату у своїх підрозділах.

Третього травня російські загони продовжували порушувати режим припинення вогню в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Загалом по всій лінії бойового протистояння зафіксовано одинадцять збройних провокацій з боку противника.

Внаслідок вчорашніх бойових дій жоден боєць ЗСУ не загинув, однак один захисник дістав поранення, троє травмовані, повідомляє пресслужба МОУ.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів