На Донбасі загинув український військовий, ще двоє – поранені

27.06.2020 | 22:35
Photo Andrew Kravchenko

27 червня збройні загони Росії 5 разів порушили режим тиші та застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи

У суботу, 27 червня, зазнали осколкових поранень троє українських військовослужбовців, один з них загинув.

Про це інформує штаб Об’єднаних сил.

«Поблизу Старогнатівки внаслідок розриву невідомого боєприпаса постраждало два захисники. Від отриманих множинних осколкових поранень, на жаль, один з військовослужбовців загинув, другого доправлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Крім того, як зазначається, неподалік Мар’їнки під час розмінування місцевості внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої зазнав вогнепального осколкового проникаючого поранення сапер Об'єднаних сил. Його доправлено до медзакладу та надано належну медичну допомогу.

За даними штабу, 27 червня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, 120 мм та 82 мм міномети, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси та великокаліберні кулемети.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів