Розвідка повідомила про втрати російських окупантів на Донбасі у червні 2020 року

01.07.2020 | 15:15

У лавах ворога  фіксуються дезертирство, пияцтво, вживання наркотиків, позастатутні стосунки

Українська армія в ході бойових дій на Донбасі у червні 2020 року ліквідувала 42 найманців з російських окупаційних військ, 58 бойовикам завдано поранень.

Про це інформує штаб Об’єднаних сил.

«За підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за червень становлять: загиблими – 42 особи, пораненими – 58 осіб», - йдеться у повідомленні.

Також окупанти втратили 5 одиниць техніки – ЗІЛ, КамАЗ, 2 міномети та один танк», - повідомляє прес-центр ООС.

Командування операції Об’єднаних сил наголошує, що у разі загрози життю та здоров’ю українських військовослужбовців підрозділи ЗСУ завжди дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику.

У штабі зазначають, що українська розвідка часто фіксує прояви у ворога нестатутних відносин з наслідками важких тілесних ушкоджень та ножових поранень, передозування наркотиками, вживання алкоголю і травмування в стані сп’яніння, каліцтво.

«Часті випадки дезертирства свідчать про те, що у ворожих підрозділах низький морально-психологічний стан», - констатують у штабі.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів