Окупанти продовжують обстріли - загинув морський піхотинець

22.07.2020 | 09:19

Матрос Артем Козій виконував бойове звання на Приазовському напрямку. Медики понад 7 годин боролися за життя військового, але безуспішно.

У вівторок, 21 липня, на Донбасі, внаслідок обстрілів з боку російських загонів у районі розведення сил загинув український військовий.

Про це повідомляє 36 бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

«Внаслідок щільного ворожого вогню, отримавши численні осколкові ураження та важкі поранення, загинув військовослужбовець окремого батальйону морської піхоти – матрос Козій Артем Євгенович, уродженець Южноукраїнська Миколаївської області», - йдеться у повідомленні.

Лікарі понад 7 годин боролися за життя військового, але безуспішно.

У Фейсбуці Першого окремого батальйону морської піхоти опублікували фотографію загиблого та повідомили, що матрос отримав несумісні з життям осколкові поранення в ході виконання бойового завдання на Приазовському напрямку.

Як повідомлялося, напередодні російські окупанти на Донбасі здійснили наругу над тілом військового медика, який загинув біля Зайцевого. Тіло якого було передано пізніше українській стороні.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів