Штаб Об’єднаних сил повідомив про смерть трьох українських захисників

31.07.2020 | 09:35
Photo Andrew Kravchenko

З початку доби 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного та всеосяжного припинення вогню, про який домовилися президенти Зеленський та Путін

З початку цього тижня Україна втратила трьох своїх захисників, «які померли внаслідок різкого погіршення стану здоров’я».

Про це у четвер, 30 липня, повідомив прес-центр штабу ООС.

«28 липня перестало битися серце солдата Артура Бахнара, 29 липня обірвалося життя солдата Сергія Вергуна. А сьогодні Україна втратила ще одного захисника – старшого сержанта Володимира Перекрестова», - йдеться у зведенні з фронту.

Командування Об’єднаних сил висловило співчуття рідним і близьким військових.

Як повідомляла ARMIYA'UA, з опівночі 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного та всеосяжного припинення вогню, про який домовились на засіданні Тристоронньої контактної групи.

За даними головнокомандувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, менш ніж через годину бойовики порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Згідно з домовленостями про перемир’я, були заборонені наступальні та розвідувальні дії, застосування вогневих засобів, зокрема снайперського обладнання.

Про всі заборони після спілкування президентів Зеленського та Путіна повідомили в Міністерстві оборони. України.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів