На Закарпатті провели панахиду за комбригом Коростельовим

19.11.2020 | 22:19

Полковник Коростельов став другим загиблим командиром бригади ЗСУ від початку російської агресії на Донбасі

На Закарпатті військові 128 гірсько-штурмової бригади провели провели панахиду за комбригом Євгеном Коростельовим, який рік тому підірвався на міні на Донбасі і помер від поранень,

Про це повідомляє Закарпатський Легіон.

«Сьогодні у військовій частині була проведена спільна поминальна панахида по колишньому командиру 128 окремої гірсько-штурмової бригади полковнику Коростельову Євгену, який загинув 19 листопада 2019 року в районі проведення ООС», - йдеться у повідомленні.

12 листопада 2019 року комбриг з групою офіцерів проводив огляд позицій на лінії оборони і біля  Новотроїцьке (Волноваський район, Донецька обл.) підірвався на міні. Помер у Харківському шпиталі від поранень.

Євген Коростельов став другим загиблим командиром бригади в Збройних силах України від початку російської агресії на Донбасі.

Похований у Сумах на Алеї слави. У комбрига залишилася дружина та двоє дітей.

Євген Коростельов посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького II ступеня за особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів