На Донбасі росіяни з безпілотника поранили двох українських бійців

29.01.2021 | 17:10

Російсько-окупаційні війська вчергове не виконали досягнуті домовленості. Про дії окупантів повідомлено представників ОБСЄ

У п’яницю, 29 січня, на Донбасі внаслідок обстрілу з російського безпілотника були поранені двоє українських військових.

Про це інформує прес-центр ООС.

«Сьогодні, 29 січня, російсько-окупаційні війська вчергове не виконали досягнуті домовленості та порушили режим припинення вогню. Так, опівдні, застосувавши безпілотний літальний апарат типу «квадрокоптер», противник скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил у районі Водяного, що на Приазов’ї. Внаслідок цього двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення», - мовиться в повідомленні.

Пораненим надано належну медичну допомогу. Стан здоров'я потерпілих задовільний.

Такі дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців ще раз підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись мирних домовленостей, констатували у штабі.

«Про дії окупантів повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін», - зазначає прес-служба ООС.

Як повідомляв штаб ООС, 25 та 26 січня січня внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ були поранені троє українських військових.

21 січня від кулі ворожого снайпера загинув український морський піхотинець.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів