Доба на фронті: окупанти обстріляли українські позиції: загинув боєць ЗСУ

01.03.2021 | 13:40
Photo Andrew Kravchenko

Російські окупаційні війська відкривали вогонь зі 120 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї

У неділю, 28 лютого, на Донбасі збройні формування Росії 7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів загинув український військовий.

Про це у ранковому зведенні інформує штаб Об’єднаних сил.

«Неподалік населеного пункту Пищевик російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь зі 120 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок обстрілів противника загинув один український воїн», - мовиться в повідомленні.

Командування операції Об’єднаних сил висловило співчуття родині загиблого воїна.

На різних ділянках фронту окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також було зафіксовано проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування.

Українські бійці відкривали вогонь у відповідь на обстріли противника.

За всіма фактами порушень УС СЦКК вживалися заходи реагування в межах координаційного механізму через СММ ОБСЄ, повідомляють у штабі.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів