«Антонов» представить свою продукцію на China Air Show'2016

31.10.2016 | 20:37

Сьогодні ДП «Антонов» разом з китайськими партнерами розробляє нові спільні проекти

Державне підприємство «Антонов» представить свою продукцію на Міжнародному авіакосмічному салоні China Air Show'2016, який проходитиме з 1 по 6 листопада 2016 року в місті Чжухай (КНР).

Про це інформує прес-служба «Антонова» на власній сторінці Facebook.

У рамках виставки ДП «Антонов», що входить до Держконцерну «Укроборонпром», представить свої сучасні програми. На стенді підприємства будуть демонструватися моделі перспективних транспортних літаків Ан-178 та Ан-132, а також пасажирського Ан-158.

Як зазначає прес-служба, літаки «Ан», котрі поєднують у собі багатий досвід розробника з найновішими авіаційними технологіями, добре відомі в КНР – цього року співробітництву «Антонов» з китайськими підприємствами виповнилося 60 років.  

«За цей час «Антонов» брав участь у створенні низки крилатих машин в КНР, у тому числі регіонального реактивного літака ARJ21 та транспортного літака Y-8F600».

Сьогодні «Антонов» разом з китайськими партнерами розробляє нові спільні проекти.

Основу перспективних українсько-китайських програм становлять транспортні літаки «Антонова» Ан-178 вантажопідйомністю до 18 т та найбільший у світі вантажний літак Ан-225 «Мрія», здатний перевозити вантажі вагою до 250 т.

Під час виставки фахівці ДП «Антонов » проведуть зустрічі та переговори, спрямовані на розширення співпраці з компаніями КНР, йдеться у повідомленні.

Делегацію ДП «Антонов» очолює президент компанії Олександр Коцюба.

На знімку: Ан-225 «Мрія» транспортує до космодрому перший радянський орбітальний корабель багаторазового використання «Буран» (архівний знімок).

Фото сайту ДП «Антонов»

Читайте також