Борітеся – поборете! Збираємо кошти для ЗСУ. Розігрується портрет пілота Karaya (оновлюється)

31.03.2024 | 23:05

ARMIYA’UA від початку рашистської навали 24 лютого 2022 року, як і від початку Великої війни 2014-го, допомагає збирати кошти для Перемоги над російським агресором

В останній тиждень березня 2024 фотограф Андрій Кравченко розігрує портрет льотчика-винищувача з позивним Karaya.

«Традиційно продовжуємо збирати гроші на Інтернаціональний легіон, і сьогодні вашій увазі – моя цифрова вишивка відомого пілота літака-винищувача Вадима Ворошилова з позивним KARAYA. Умови лотереї ті ж самі: мінімальна ставка 100 гривень. Прохання до власників карток НЕ Монобанку в коментарі до платежу вкажіть, будь ласка, свої контактні данні, щоб я Вас міг розшукати у разі вашого виграшу у лотереї. Банка в першому коментарі. Окрема подяка автору першоджерела фотографії Роману Пашковському за чудовий портрет Вадима, ну і, звичайно, насамкінець величезний уклін Вадиму за те, що він захищає наше небо і наш народ! Слава Україні!!!», - написав у Facebook Андрій Кравченко.

 #KARAYA #romanpashkovskiy #andrewkravchenko

https://send.monobank.ua/jar/5hdjR2oaEH

 

 

  ***    ****    ***

 

Друзі, попередні етапи збору коштів закриті. Сьогодні розігрується портрет Тараса Шевченка роботи фотографа Андрія Кравченка.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10228291091095968&set=a.10200669241887001

Як мінімум 100 гривень, і портет Великого Кобзаря ваш. Дочекайтеся розіграшу. Переходьте за посиланням:

https://send.monobank.ua/jar/8HG2gkw7sc

Завершується розіграш у понеділок, 11 березня 2024.

    ***   ***   ***

 

Першого вересня 2023 року один з найактивніших учасників проекту ARMIYA’UA фоторепортер Андрій Кравченко оголосив Збір коштів на придбання FPV-дронів камікадзе

ARMIYA’UA публікує звернення Андрія до своїх друзів, яке він опублікував на своїй сторінці Facebook, з проханням разом зібрати гроші на закупівлю новітньої ефективної зброї для знищення російських окупантів. Внески можна робити за посиланням:

https://send.monobank.ua/jar/3jeYVzk5Ss

Кому простіше на банківську картку, будь ласка, ПБ:

4731 2196 4366 5619

1 вересня 2023. Дорогі мої друзі. Із самої ночі я отримую від вас привітання з усього світу. Ви неймовірні. Я щаслива людина, тому що мене оточують неймовірно чудові, розумні, натхненні, умотивовані на життя люди. Від Вас, дорогих, я черпаю творче натхнення, тому в цей страшний і складний час я не знаю що таке депресія чи зневіра у своїх силах. Завдяки Вам я не втрачаю віру в людей і дуже сподіваюся, що я можу бути носієм радості та мотивації для Вас.

Цього року в моєму телефоні, на жаль, зʼявилися номери, з яких мені ніхто не подзвоне чи не напише: «Привіт дорогий. Як ти, бро?», чи щось у цьому дусі. Їх назавжди забрала війна…когось на Південному напрямі фронту, а когось на Східному фронті.

 

Ненависті в мене немає. Є просто біль, величезна лють і бажання побачити нашого ворога в міжнародному кримінальному суді. Цей ворог буде відповідати за всі злочини перед Україною, людяністю і світом. Лапа російського ведмедя зазіхнула на світовий порядок, який ми гідно захищаємо на своїй землі і платимо за це найвищу ціну, а саме життя своїх найкращих Українців.

Сьогодні, 1 Вересня, я їм морозиво білий пломбір в стаканчику і бачу, що діти пішли у школу, а студенти – в університет. Я бачу наповнені пологові будинки малюками, і це значить, що ми захистили свою державу та витримали найсильніший у світі удар дикого російського звіра – повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року.

А зараз я чую сухий теплий вітер із шелестом пожовклого листя каштану. Це звук мого дня народження, і наступна наша мета повернути собі всі свої землі та захистити Україну на все життя, щоби ні в якого звіра не піднялася лапа на наших дітей ніде і ніколи.

ТОМУ, ДРУЗІ, БУДЬ ЛАСКА, закиньте гроші на банку на FPV дрони камікадзе. Це буде найкращий подарунок для мене закрити збір у 396 тисяч гривень на комплексне рішення, деталі якого ворог не має знати. ПОСИЛАННЯ БУДЕ У ПЕРШОМУ КОМЕНТАРІ.

Також є моя невелика серія арт фотографій, яка представлена у Art Ukraine Gallery, що знаходиться на третьому поверсі ТЦ Домосфера за адресою Столичне шосе, 101. Ви можете придбати картину і таким чином долучитися до збору коштів. Зберемо більше, то й більше полетить «пташок». Все просто. Дякую всім за вітання. Всіх обіймаю. Не падайте духом ніде і ніколи. Ми переможемо, і це станеться дуже скоро!!

P.S. На фото найпрекрасніша земля в світі – Українська земля, де нема і ніколи не буде озброєних росіян, бо про це завдання щоденно дбає мій друг Костя Поліщук, який є автором цієї фотографії. А ще Костя дав мені шапочку, щоб не перегріло мою кучеряву башту.

   _____________________________

  • ARMIYA'UA. Друзі, без вас – ніяк. Кошти можна сюди:

https://send.monobank.ua/jar/3jeYVzk5Ss

Кому простіше на банківську картку, будь ласка:

4731....5619

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів