На Донбасі агресор застосував протитанкові керовані ракети

04.07.2018 | 08:24

Російські окупаційні війська активно обстрілювали позиції ЗСУ майже по всій лінії зіткнення

Минулої доби агресор застосував на Донбасі в зоні бойових дій протитанкові керовані ракети.

Про це в середу, 4 липня, повідомив прес-центр штабу ООС.

«Російські окупаційні війська продовжили по всій лінії зіткнення порушувати встановлене перемир’я. Ворог вів вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих ділянках використовував озброєння БМП та протитанкові керовані ракети. Заборонена Мінськими домовленостями зброя не застосовувалась», - йдеться у повідомленні.

За даними прес-центру «загалом противник 17 разів вдався до вогню по наших позиціях. Більшість з них були неприцільні та нетривалі».

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував БМП, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Минулої доби противник також проявив себе на Світлодарському напрямку. Там позиції ЗСУ обстрілювали із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі Новозванівки.

На Донецькому напрямку агресор використовував озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Вогневого впливу зазнали захисники Авдіївки, Катеринівки, Красногорівки та Троїцького.

Неспокійно було на Маріупольському напрямку, де вже вкотре спостерігалася найбільша кількість ворожих провокацій. Біля Широкиного, Павлопілля, Лебединського та Харчовика російські найманці відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а по захисниках Водяного, зокрема, противник застосував протитанкові керовані ракети.

За даними прес-центру, минулої доби та сьогодні втрат серед захисників України немає.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів