Полторак доповів про укомплектування танкових бригад

09.09.2018 | 17:28

Міністр оборони здійснив поїздку на фронт і привітав танкістів із професійним святом

Усі танкові бригади та механізовані підрозділи української армії, де є на озброєнні танки, мають повне укомплектування.

Про це поінформував міністр оборони України Степан Полторак під час робочої поїздки в район проведення операції Об’єднаних сил, повідомляє прес-служба МОУ.

«Сьогодні всі танкові бригади та механізовані підрозділи, де є на озброєнні танки, укомплектовані на сто відсотків», - сказав Полторак.

Міністр привітав військовослужбовців-танкістів з Днем танкіста та говорив про основні здобутки та досягнення реформування їхніх підрозділів та української армії в цілому.

«Сьогодні у нас є можливість комплектувати корпус резерву танкових підрозділів, які готові та в будь-який час можуть поповнити некомплект, якщо він буде. А за необхідністю, при прийнятті відповідного рішення виконувати завдання за призначенням», - зазначив Полторак.

«Звичайно, - додав він, - відбувається модернізація, яка включає модернізацію систем навігації, приладів нічного бачення, а також засобів зв’язку для того, щоб ефективно виконувати поставлені завдання».

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів