Окупанти обстріляли позиції ЗСУ- загинув військовий, двох поранено

15.02.2019 | 19:08

Російські окупаційні війська б’ють із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

На Донбасі внаслідок ворожих обстрілів загинув український військовий, ще двоє зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

 «Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

Загалом протягом доби, у період з 00.00 до 18.00, противник 8 разів обстріляв позиції ЗСУ, п’ять із яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти двічі обстріляли позиції ЗСУ: з протитанкового ракетного комплексу – у районі Мар’їнки; з мінометів калібру 120 мм – поблизу Кам’янки.

У смузі дій ОТУ «Північ» противник обстріляв українських захисників 6 разів: з мінометів 120 та 82-мм калібрів – у районі Новоолександрівки, Нижнього, Золотого, Хутора Вільного.

Зі станкових гранатометів різних систем та зенітної установки ЗУ-23-2 ворог бив біля Золотого, зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу Попасної.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь. Втрати противника уточнюються.

У штабі наголошують, що ЗСУ контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів