Стало відоме ім’я загиблого від кулі снайпера бійця ЗСУ

31.03.2020 | 21:52
Photo Andrew Kravchenko

Від початку російської збройної агресії на Донбасі, захищаючи Україну, загинуло щонайменше 235 мешканців Вінницької області

В районі бойових дій на Донбасі у понеділок, 30 березня, від кулі снайпера загинув боєць із Вінничини – молодший сержант Володимир Мовчанюк.

Про це повідомляє пресслужба Вінницька обласної держадміністрації.

«Молодший сержант Володимир Сергійович Мовчанюк 1983 року народження загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Первомайське Ясинуватського району Донецької області. Куля снайпера обірвала життя бійця 30 березня», - йдеться у повідомленні.

Сергій Мовчанюк – із села Андрушівка Погребищенського району Вінницької області, служив за контрактом із травня 2015 року. Не одружений.

Поховають бійця у рідному селі Андрушівка.

За офіційними даними, у ході відсічі збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях з весни 2014 року загинуло 160 мешканців Вінницької області, померли від ран та хвороб 73 учасники бойових дій, ще двоє пропали безвісти.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів