На Донбасі від початку російської агресії загинули 229 нацгвардійців

20.08.2020 | 19:34
Photo Volodymyr Kravchenko

У відомстві створили відео про Національну гвардію «через збірний образ типового гвардійця, звичайного українця – захисника державного суверенітету України»

Від початку розв’язання Росією війни на Донбасі у районі бойових дій загинули 229 бійців Національної гвардії України та понад 900 – зазнали поранень.

Про це інформує пресслужба НГУ.

«229 гвардійців загинули під час виконання завдань у районах проведення АТО/ООС і 912 – отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

У відомстві створили відео про Національну гвардію «через збірний образ типового гвардійця, звичайного українця, який щодня на різних рубежах захищає державний суверенітет України, робить внесок у її Незалежність та безпеку. Кожного дня цінність нашої гідності та незалежності зростає. У наших руках – історична доля української державності, європейське майбутнє наших дітей».

Національна гвардія, зазначається у повідомленні, продовжує нести службу у всіх регіонах держави (окрім тимчасово окупованих територій) з охорони громадського порядку, захисту життя, прав, свобод та законних інтересів громадян, охорони важливих державних об’єктів та конвоювання підсудних. Нацгвардія також виконує завдання за умов мирного, воєнного станів та під час надзвичайних ситуацій.

Фото Володимира Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів