Завод ім. Малишева передав фронту 50 відновлених танків «Булат»

25.05.2017 | 15:21
Фото Andrew Kravchenko

Техніка брала участь у бойових діях на Сході України. На черзі ще 14 танків, що будуть відновлені та модернізовані для українського війська 

Державне підприємство «Завод ім. Малишева» відновило і передало українській армії 50 вітчизняних танків «Булат».

Про це повідомляє прес-служба Концерну «Укробонпром», до складу якого входить оборонне підприємство.

«Машини брали участь у бойових діях на Сході України. На черзі ще 14 танків, що будуть відновлені та модернізовані для українських вояків», - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, танки пройшли найгарячіші точки військових дій, захищали Луганський аеропорт та стримували наступ сепаратистів у Маріупольскому напрямку. Машини витримали удари супротивника та зберегли життя нашим захисникам.

«Загалом, за 3 роки 64 «Булати» проявили себе на полі бою та зарокемедували себе як якісна та безпечна техніка», - підкреслюється у повідомленні.

Нині на заводі ім. Малишева розпочинають регламентний ремонт та модернізацію партії танків Т-84. Цей танк є попередником новітніх «Оплотів».

На заводі також виконується експортний контракт на виробництво «Оплотів», фахівці готові розпочати їх виробництво й для української армії в разі отримання відповідного замовлення.

На знімках: (угорі) виробничий цех заводу ім. Малишева; внизу – танк «Оплот» на Міжнародній виставці озброєнь IDEX-2011 в Абу-Дабі (ОАЕ).

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів