Під Донецьком загинули двоє українських бійців

19.07.2017 | 12:44

Штаб АТО: наприкінці минулої доби ситуація на фронті серйозно загострилася, бандформування підступно порушують перемир’я, вдаються до провокацій

Упродовж минулої доби внаслідок бойових дій на сході України загинули двоє українських бійців, ще четверо було поранено.

Про це в середу, 19 липня, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Ці важкі втрати припали на Донецький напрямок. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих воїнів», - сказав на брифінгу речник Міноборони полковник Андрій Лисенко.

За даними штабу АТО, наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО серйозно загострилася. Якщо вдень противник зменшив кількість обстрілів українських позицій, то після 18-ї години ситуація кардинально змінилася. Увечері і вночі найбільш гаряче було на Донецькому напрямку.

Загалом минулої  доби бандформування 23 рази порушили перемир’я. Сили АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь, використовуючи в основному стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети.

«Увечері та вночі бойовики вчергове показали, що не бажають деескалації конфлікту. А їхні провокації призводять до жертв як серед військовослужбовців ЗС України, так і мирного населення Донбасу», - у повідомленні.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів