На Донбасі загинув український військовий

02.10.2017 | 07:30

Минулої доби агресор 14 разів порушив перемир’я, бойовики стріляли також по будівлях мирного населення

У неділю, 1 жовтня, на Донбасі в районі бойових дій загинув український військовий.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Учора вдень, під час проведення інженерних робіт на підступах до Богданівки, підірвався на міні та отримав поранення несумісні з життям один український військовий», - йдеться у повідомленні.

За даними прес-центру, минула доба у районі проведення АТО завершилася активізацією російсько-окупаційних угруповань на усіх напрямках.

«Якщо вдень бойовики дотримувались режиму тиші на Луганському і Донецькому напрямках, то після 18-ї години, ворог тричі з гранатометів різних видів та стрілецької зброї обстріляв наші укріплення неподалік Зайцевого. А близько 23-ї години проросійські найманці вкотре, цинічно наражаючи на небезпеку цивільне населення, відкрили вогонь вже по мирних будівлях на північних околицях цього селища. Крім того, ввечері та вночі противник двічі застосовував гранатомети та стрілецьку зброю у районі Авдіївки», - зазначають у прес-центрі.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я. У відповідь українські військові 12 разів застосовували зброю на ураження противника.

Архівне фото

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів