«Україна - НАТО. Регіональний вимір» – семінар для представників ЗМІ. Анонс

05.06.2020 | 09:28

Заходи пройдуть у формі відео-конференції, для обговорення пропонується широке коло актуальних питань

Український телерадіопресінститут при підтримці Центру НАТО в Україні, ГО «Медіафорум» 11-13 червня проведуть навчальний онлайн-семінар з тематики відносин та співпраці «Україна - НАТО. Регіональний вимір».      

Про це повідомили ARMIYA’UA в Укртелерадіопресінституті.

Для участі у відеоконференції запрошуються керівники та творчі працівники місцевих засобів масової інформації східних областей України.

Охочі взяти участь у заходах можуть подати заявки, заповнивши відповідну форму реєстрації.

У рамках семінару із журналістами спілкуватимуться директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова, директор Укртелерадіопресінституту Ярослав Літинський, голова Держтелерадіокомітету Олег Наливайко.

Свої знаннями з представникам преси поділяться відомі у своїх сферах фахівці:

Віталій Мартинюк, директор міжнародних програм Центру глобалістики «Стратегія XXI» (Україна – НАТО - ЄС співпраця в сфері безпеки).

Світлана Ротаєнко, директорка програм Центру інформації та документації НАТО в Україні (Невійськова підтримка НАТО процесів реформування в Україні).

Марія Дмитрієва, національна експертка з гендерних питань (Україна - НАТО - ЄС співпраця в сфері безпеки. Резолюція Ради Безпеки ООН 13 – 25 в діяльності НАТО і в Україні).

Олег Кокошинський, віце-президент Громадської організації «Атлантична Рада України» (АРУ) та заступник голови Громадської ліги Україна – НАТО, викладач вищої категорії Укртелерадіопресінституту (Що таке НАТО – витоки та еволюція організації).

Денис Замрій, заступник директора Укртелерадіопресінституту, медіа-тренер (Безпека соціальних мереж. Монетизація присутності у соціальних мережах).

Володимир Польовий, головний редактор журналу «Бізнес» (Регіональні особливості роботи ЗМІ з темою НАТО).

Олег Джолос, медіа-експерт, кандидат наук із соціальних комунікацій, викладач Укртелерадіопресінституту (Інформаційна та медійна грамотність громадян як запорука демократичного розвитку та повернення довіри до ЗМІ).

Павло Жовніренко, керівник Центру стратегічних досліджень (Інформаційні фейки, методика виявлення фейків). 

Лілія Кавецька, медіа-експерт (Як спілкуватися з можливим фінансовим донором: техніка складання та презентації проектів у сфері ЗМІ).

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати