Укроборонпром оголосив конкурс на посаду директора заводу ім. Малишева

21.12.2020 | 22:45
Photo Andrew Kravchenko

Майбутній керівник стратегічного підприємства «має відповідати новим викликам»

Державний концерн «Укроборонпром» оголосив конкурс на посаду генерального директора ДП «Завод ім. Малишева» – головного виробника бронетехніки в Україні.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Процес пошуку та відбору кандидатів» на посаду гендиректора підприємства розпочато у зв’язку із завершенням контракту чинного керівника, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні концерн переходить «на наступну стадію трансформації» і у зв’язку з цим «висуває нові вимоги до компетенцій та досвіду майбутнього очільника підприємства, які відповідають новим стратегічним викликам».

Кінцевий термін подання заявок – 15 січня 2021 року.

Номінаційний комітет очолить гендиректор концерну «Укроборонпром» Юрій Гусєв.

«За прозорістю процесу відбору кандидатів та справедливістю прийняття рішення спостерігатимуть представники Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, РНБОУ, посольств країн Великої Сімки та незалежних антикорупційних громадських організацій», - інформує пресслужба концерну.

Сьогодні завод ім. Малишева очолює Василь Крилас. На посаду гендиректора він був призначений 9 січня 2020 р.

Довідка ARMIYA’UA. ДП «Завод ім. Малишева» – головний виробник бронетехніки в Україні, є стратегічним підприємством країни. Із січня 2011 року входить до складу концерну «Укроборонпром». Завод спеціалізується на виробництві та модернізації важкої і легкої бронетехніки. Серед продукції та послуг підприємства – новий танк «Оплот», модернізація вітчизняного танка Т-64 до рівня БМ «Булат», бронетранспортери БТР-3, БТР-4, модернізація БТР-50.

На знімку: танк «Оплот» розробки Харківського КБ ім. Морозова (Україна) на Міжнародній виставці озброєнь IDEX-2011 в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати, лютий 2011 р.).

Фото Андрія Кравченка

Читайте також