Харківське КБ Морозова має замовлення виготувати 2021 року понад 70 БТР-4

04.02.2021 | 23:02
Photo Andrew Kravchenko

Олег Уруський під час візиту на казенне підприємство хоче пересвідчитися у його готовністі та можливості виконати контракт

Харківське Конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова має державне замовлення  виготувати 2021 року понад 70 бронетранспортерів  БТР-4.

Як передає ARMIYA’UA, про це повідомив віцепрем’єр-міністр - міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський 4 лютого на нараді в Харківській обласній держадміністрації.

«Харківське конструкторське бюро імені Морозова цього року вже має замовлення на понад 70 БТР-4», - поінфоормував Уруський.

При цьому посадовець зазначив, що під час візиту до ХКБМ він з’ясує готовність КБ виконати це державне оборонне замовлення, а також обговорить проблеми щодо виробництва цієї техніки.

Як відомо, ХКБМ останнім часом має фінансові труднощі, зокрема, підприємство накопичило багато невиконаних боргових зобов’язань.

На знімку: БТР-4 розробки та виготовлення Харківського КБ ім. Морозова (Україна) на Міжнародній виставці озброєнь IDEX-2011 в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати, лютий 2011 р.).

Фото Андрія Кравченка

Читайте також