Військового генерала Кривоноса звільнили зі Збройних сил України

05.06.2021 | 16:48

Один із творців Сил спеціальних операцій ЗСУ розпочинає «новий етап боротьби з реаліями того безладу, який існує в армії і державі»

Колишній заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони генерал-майор Сергій Кривонос звільнений з лав Збройних сил України.

Про це він поінформував у суботу, 5 червня, повідомляє ARMIYA'UA.

«Звільнений з лав Збройних Сил України… Звільнений без рапорта. Служити державі хотів, але прислуговуватись не буду та не вмію. Тому і звільнили. Кажуть – «немає посад». Хоча їх достатньо. Розумію… Команда з Офісу президента», - написав Кривонос у Facebook.

Він зазначив, що його звільнення стане початком «нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в армії і державі».

Військовий генерал подякував усім, з ким доводилося зустрічатися за роки служби в армії.

«Зараз мене вже нічого не стримує, з урахуванням того, що противники використовували нечесні та брудні прийоми. На війні дозволено всі прийоми», - написав генерал.

Свої подальші плани він пов’язує зі створенням системи територіальної оборони і «багато іншого вкрай необхідного для зміцнення нашої держави».

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати