Партія Кличка запускає платформу взаємодії з громадянами «Українська команда УДАР»

26.10.2021 | 12:53

Мер Києва: зробити Україну сильною, заможною та демократичною державою, гідним партнером у європейській спільноті

Політична партія міського голови Києва Віталія Кличка запускає нову платформу взаємодії з громадянським суспільством «Українська команда УДАР».

Про це повідомив керівник виконкому партії «УДАР Віталія Кличка» Артур Палатний, коментуючи результати загальноукраїнської наради з питань місцевого самоврядування.

«Днями провели загальноукраїнську нараду за участі голів обласних організацій партії та лідерів місцевого самоврядування. Спланували подальшу роботу. Зокрема, ми запускаємо унікальну платформу прямого діалогу з громадянами «Українська команда УДАР», - поінформував Палатний.

За його словами, «платформою зможуть користуватися мільйони українців, які прагнуть долучитись до втілення змін в країні і впливати на політичні процеси».

Завдяки цьому, пояснив Палатний, програма партії відображатиме позицію українців з ключових питань: «І ми тут говоримо не про популізм, а про реальний план дій, коли люди будуть готові долучитись до втілення змін, які підтримали».

Палатний також поінформував, що лідер партії Віталій Кличко подякував партійцям за роботу та наголосив на спільних цінностях, які об’єднують команду: справедливості та єдності.

«Якщо будемо разом, якщо ми не поступимося своїми цінностями, ми зможемо подолати будь-які перешкоди. Ми зустрічаємось напередодні річниці Революції Гідності. Це найкращий приклад того, що об’єднавшись можна змінити країну. Сьогодні наше завдання – продовжити рух, який ми почали. Зробити Україну сильною, заможною і демократичною державу, рівнозначним партнером у європейській спільноті. Продовжуємо рухатись вперед. Україна буде сильною!», - сказав Кличко, звертаючись до учасників наради.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати