На вихідних в Україні пройдуть зливи з грозами

19.05.2017 | 16:02

У Києві в суботу вдень буде переважно сухо, ввечері очікується дощ із грозою, +16°...+19°. У неділю можливий дощ, потеплішає: +20°...+23° 

У суботу та неділю, 20-21 травня, майже на всій території України очікуються дощі.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її даними, циклон, який прийшов до України зі сходу і приніс дощі та прохолоду, на вихідних проникатиме на більшу територію.

У суботу передбачаються періодичні грозові дощі. Істотних опадів не очікується лише на заході України та на Луганщині. Термометри покажуть +14°...+20°, на заході +19°...+24°.

У неділю опадів з грозами побільшає, періодичні дощі пройдуть усюди. Температура повітря становитиме +17°...+24°.

У Києві в суботу вдень буде переважно сухо, ввечері очікується дощ із грозою, температура +16°...+19°. У неділю висока ймовірність дощу впродовж дня велика, але буде значно тепліше: +20°...+23°.

За прогнозом Укргідрометцентру,  22-23 травня Україну накриє холодний антициклон, наслідками якого можуть бути нові заморозки на поверхні ґрунту.

«На щастя, ми не прогнозуємо заморозків у повітрі, які дуже шкідливі для сільськогосподарських культур, але на поверхні ґрунту заморозки ймовірні до –2...–4 градусів», - зазначила на прес-конференції в Києві синоптик Тетяна Адаменко.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати