Упродовж двох днів Україну засипатиме снігом

27.02.2018 | 17:02

Погоду в більшості областей України, окрім західних, визначатимуть циклони з Балкан у північно-східному напрямку

Протягом двох днів в окремих областях України очікуються сильні пориви вітру, сніг, хуртовини та ожеледиця.

Про це повідомляє ДСНС України з посиланням на Укргідрометцентр.

28 лютого на дорогах ожеледиця; у південній, східній частині та більшості центральних областей пориви вітру 15-20 м/с, вдень у Приазов'ї місцями 25 м/с; вночі в Сумській, Полтавській та Харківській областях, вдень в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях місцями сильний сніг, хуртовини, - йдеться у повідомленні.

1 березня у південних, східних та більшості центральних областей пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї місцями 25-27 м/с, хуртовини, у Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській, Сумській, Харківській та Донецькій областях сильний, місцями дуже сильний сніг, сильні хуртовини, снігові замети; на дорогах країни ожеледиця.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельної та морської галузі у більшості областей країни (крім західних).

Найближчої доби негоду в більшості областей України, окрім західних, визначатимуть циклони, що пересуваються один за одним з Балкан у північно-східному напрямку.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати