Програма уряду потребує доопрацювання у сфері оборони – Арахамія

28.04.2020 | 11:41
Photo Andrew Kravchenko

Керівник фракції «Слуга народу» вважає, що програма не враховує «дуже багато речей»

Програма діяльності Кабінету міністрів не буде ухвалена в тому вигляді, як її подав уряд, оскільки потребує доопрацювання в частині національної безпеки та оборони.

Про це в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, повідомляє Укрінформ.

«Програма дій уряду не була й не буде прийнята. Ми вже звернулися з дуже багатьма питаннями щодо цієї програми, тому що там треба врахувати дуже багато інших речей стосовно оборони…  Думаю, доопрацьований план буде виглядати набагато краще», – прокоментував Арахамія зауваження щодо недосконалості програми діяльності уряду в частині національної безпеки та оборони.

Уряд 13 квітня зареєстрував у Верховній Раді проєкт постанови №3330 «Про Програму діяльності Кабінету міністрів України». Програма затверджена Кабміном 2 квітня. За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, вона є реалістичною і передбачає відновлення економічного зростання.

Представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан повідомив, що парламент зможе розглянути питання затвердження Програми діяльності Кабінету міністрів після ухвалення у 2-му читанні законопроєкту №2571-д «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності».

Фото Андрія Кравченка

Читайте також