Представників регіональних ЗМІ запрошують на семінар «Україна - НАТО»

26.06.2020 | 09:17

Заходи пройдуть у формі відеоконференції, для обговорення пропонується широке коло актуальних питань

Український телерадіопресінститут при підтримці Центру НАТО в Україні та громадської організації «Медіафорум» продовжує навчальний процес для редакторів та творчих працівників місцевих друкованих засобів масової інформації з тематики відносин та співпраці «Україна - НАТО. Регіональний вимір».     

Про це повідомив виданню ARMIYA’UA заступник директора Інституту, заслужений журналіст України Сергій Тихонов.

Наступний дводенний семінар у формі відеоконференції відбудеться 2 – 3 липня.

Семінар проходитиме з використанням програми Zoom. У разі відсутності програми Zoom на комп’ютерах або ноутбуках учасників вебінженери інституту допоможуть оперативно встановити відповідні програми, повідомив Сергій Тихонов.

У перший день семінару, зазначив він, учасники отримають знання, матеріали, адресну інформацію щодо спільних з НАТО заходах у різних регіонах України, зокрема, щодо реалізації місцевих проектів.

Сергій Тихонов повідомив, що за традицією на відкритті семінару 2 липня, (час проведення 10.00 - 13.00) його організатори оголосять конкурс на кращі публікації з висвітлення теми співпраці Україна - НАТО.

Учасники конкурсу, які посядуть 1 та 2 місце, не пізніше 20 липня отримають нові смартфони Samsung, зазначив заступник директора Інституту.

Програма другого дня: майстер-класи «Монетизація присутності у соціальних мережах» та «Як спілкуватися з можливим фінансовим донором: Техніка складання та презентації проектів у сфері ЗМІ». Час проведення з 10.00 до 12.00 3 липня

За словами Сергія Тихонова, учасники семінару отримають відповідні сертифікати.

Повна програма відеоконференції на  2 - 3 липня буде оголошена пізніше.

Як повідомляла ARMIYA’UA, в середині червня 2020 року відбувся вебсемінар «Україна - НАТО. Регіональний вимір» для представників ЗМІ східних областей України.     

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати