«Європейська солідарність» закликає демсили Слобожанщини висунути єдиного кандидата в мери Харкова

05.05.2021 | 20:10

Олександр Скорик: надзвичайно важливо зберігати єдність патріотичних сил Харкова

Харківська організація партії «Європейська солідарність» виступає за висунення єдиного кандидата на посаду міського голови Харкова від демократичних сил Слобожанщини.

Про це заявив голова фракції «ЄС» Харківської обласної ради Олександр Скорик.

«Наша партія підтримує висунення єдиного кандидата від демократичних сил та готова до діалогу щодо кандидатури, яка цієї осені представлятиме усіх нас під час боротьби за посаду міського голови Харкова», - написав у Facebook Скорик.

«Враховуючи досвід попередньої кампанії, а також внутрішньо- та зовнішньополітичні обставини в країні, - додав він, - надзвичайно важливо зберігати єдність всіх патріотичних сил Харкова».

Олександр Скорик від імені «Європейської солідарності» запропонував провести перше засідання робочої групи 15 травня – «цього дня вся світова спільнота буде відзначати День Європи».

 

 

Політик закликав усі громадські об’єднання, українські рухи та демократичні партії «підтримати ініціативу з метою збереження єдності в нашому місті й захисту спільних цінностей та інтересів».

Згідно з постановою Верховної ради України, позачергові вибори міського голови Харкова відбудуться 31 жовтня 2021 року. Вибори призначені у зв’язку з достроковим припиненням повноважень міського голови Геннадія Кернеса, який помер 16 грудня 2020 року.

На знімку (внизу): мітинг на харківському Євромайдані, 1 грудня 2013 року.

Фото Володимира Кравченка

Читайте також