«Євросолідарність» висунула кандидатом у мери Харкова Олександра Скорика

05.09.2021 | 09:28

Зараз наша боротьба за український Харків триває в ментальному просторі, це наш внутрішній ідеологічний та політичний фронт, на якому ми повинні перемогти - Скорик

Харківська міська та обласна організації «Європейської Солідарності» висунули кандидатом у мери Харкова депутата обласної ради, політика та громадського діяча Олександра Скорика.

Про це повідомила пресслужба Харківської «Євросолідарності» 4 вересня.

Вибори кандидата на посаду міського голови столиці Слобожанщини відбулися під час першого Форуму «Від фундаменту державності до України майбутнього».

Форум пройшов за участі 5-го президента України та лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка.

Голова партії підтримав рішення міської та обласної парторганізацій висунути Олександра Скорика кандидатом на вибори міського голови Харкова.

«Господарник, політик, волонтер, громадський діяч», - охарактеризував Олександра Скорика Петро Порошенко.

Він подякував харків’янам «за підтримку на місцевих виборах, яка забезпечила представництво нашої політичної сили у фракціях і в міській, і в обласній, і в районних радах».

«Зараз наша боротьба за український Харків триває в ментальному просторі, це наш внутрішній ідеологічний та політичний фронт, на якому ми повинні перемогти вату та плачешну в головах, перетворити мешканців саме на громадян. Завдання складне, але ми невпинно рухаємося в правильному напрямку і обов’язково переможемо. Майбутнє нашої країни та Харкова тільки в Європі» , - сказав під час свого виступу Скорик.

Подію прокоментувала народний депутат, голова Харківської територіальної організації «Європейська Солідарність» Ірина Фріз.

«Харків – місто вільних людей, яке має шанс зробити правильний відбір, об’єднавшись навколо ідеології, а не персоналій, об’єднавшись навколо того, що буде будуватись у Харкові та заради чого ми вступаємо у цей виборчий процес. Вибір – це дуже велика розкіш, яку ми з вами маємо. За декілька кілометрів звідси на північ цієї розкоші давно вже немає. Ми маємо розуміти, що вибір – це не лише наше право, це – наша відповідальність, адже він має бути усвідомленим і зваженим», - наголосила Ірина Фріз.

Олександр Скорик, народився 1975 року у с. Корбині Івани Богодухівського району Харківської області. 2009 року закінчив Харківський національний аграрний університет ім. Докучаєва, факультет агрономії, спеціальність агроном. Навчається у Харківському регіональному інституті Національної академії державного управління при Президентові України, факультет публічного управління та адміністрування. Із серпня 2000 р. – приватний підприємець, з 2017-го – генеральний директор ТОВ «М’ясокомбінат «М’ясний». Член політичної партії «Європейська Солідарність». 25 жовтня 2020 р. обраний депутатом Харківської обласної ради, працює в комісії з питань бюджету.

Читайте також