На Київському безпековому форумі за участю послів держав G7 обговорять результати Самітів Групи Семи та Миру

17.06.2024 | 21:45

Про підсумки важливих для України міжнародних форумів говоритимуть посли Великої Британії, Канади, Франції, Європейського Союзу, дипломати, політики

Київський Безпековий Форум проведе спеціальну подію, присвячену Самітам Групи Семи та Миру, за участю послів держав-членів G7 в Україні.

Захід відбудеться 19 червня, повідомили  ARMIYA’UA у прес-службі КБФ.

На запрошення голови КБФ, прем’єр-міністра України у 2014-2016 роках Арсенія Яценюка учасниками розмови, зокрема, стануть Посол Великої Британії в Україні Мартін Гарріс, Посол Канади Наталка Цмоць, Посол Франції Гаель Весьєр, Посол Європейського Союзу Катаріна Матернова та інші дипломати і політики.

Модератор події – директор КБФ Данило Лубківський.

Як відомо, зустріч лідерів Групи Семи відбулася в Італії 13-15 червня, а Саміт Миру пройшов 15-16 червня в Швейцарії. У центрі уваги публічної дискусії КБФ будуть рішення, прийняті на обох міжнародних заходах, а також практичні кроки для зміцнення світової солідарності з Україною та подолання російської агресії.

Київський Безпековий Форум, заснований фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», – головна платформа Української держави для обговорення проблем війни та миру, національної і світової безпеки.

 

 

Пряма трансляція розпочнеться 19 червня, о 19:00, на ресурсах КБФ та наших медіапартнерів:

Facebook КБФ 

Сайті КБФ 

YouTube Фонду «Відкрий Україну» 

YouTube Арсенія Яценюка 

Facebook Арсенія Яценюка

Інформаційні партнери КБФ: Еспресо, Цензор.НЕТ, ТВА, Гордон, Gazeta.ua, Інтерфакс-Україна, Медіацентр Україна, Главком, Український кризовий медіацентр, Ukraine World, «День», Armiya'UA.

Читайте також