Яценюк у Вашингтоні зустрівся з Обамою та Байденом

14.07.2015 | 08:19
Фото Андрія Кравченка

«Ми високо цінуємо особисту участь президента Обами і віце-президента Байдена в підтримці українського народу»

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з президентом Сполучених Штатів Америки Бараком Обамою та віце-президентом США Джозефом Байденом.

Як повідомляє Урядовий портал, зустріч пройшла 13 липня у Вашингтоні в рамках робочого візиту української урядової делегації до США.

«Ми високо цінуємо особисту участь президента Обами і віце-президента Байдена в підтримці українського народу», - сказав Яценюк виступі за підсумками Першої інвестиційної конференції Україна-США.

Прем’р-міністр підкреслив, що уряд України високо цінує підтримку обох партій в парламенті та сенаті США.

«Вся американська нація єдина в підтримці українського народу, і ми дякуємо вам», - сказав Яценюк.

За словами керівника уряду, перша інвестконференція Україна-США – це «лише перший крок» і «ми отримаємо більше, якщо будемо робити більше».

«Ми вибрали нелегкий, але правильний шлях – провести часом болючі, але правильні реформи і побудувати базу для квітучого майбутнього України», - сказав Яценюк.

Як повідомляє прес-служба Кабміну України, цього тижня, 13-15 липня, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк із урядовою делегацією злійснить робочі візити до США, Канади та Великої Британії.

На знімках: (угорі) зустріч Арсеній Яценюк у Вашингтоні з президентом Сполучених Штатів Америки Бараком Обамою та віце-президентом США Джозефом Байденом, 13 липня 2015 р.; (внизу) Ярсеній Яценюк виступає на Першій інвестиційній конференції Україна-США, Вашингтон, 13 липня 2015 р.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також